2019 Erkek bebek yelek modelleri anlatımlı

En güzel erkek bebek örgü yelek modelleri ve yapılışı

Anneler bebeklerinin cinsini öğrendikten sonra doğum yaklaştıkça özellikle de ilk bebekleri olacaksa bir de erkek bebek olacaksa hem baba hem de baba ayrı bir tatlı telaşa girerler ve bu heyecanla da anne başlar erkek bebek yelek modellerini araştırmaya. Değerli anneler eğer anne az da olsa hünerliyim ben örebilirim diyorsanız bu yazımız tam da size göre. Erkek bebek yelek modelleri anlatımımız için yazımızı sonuna kadar okumanız sizler için oldukça olacaktır.

Erkek bebek yelek modelleri bebeği olacak anneler tarafından sıkça aratılan ve çok fazla merak edilen konular arasında bulunmaktadır. Bebek yelek modelleri dış etkenlere karşı özellikle de kışın bebeğinizin soğuktan korunmasına yardımcı olacak unsurlar arasındadır ve örme tekniğini bilmeniz halinde yelek modellerini hızlı ve kolay bir şekilde örmeniz de mümkün olacaktır. Sizlere bir tavsiye olarak eğer bebeğinize herhangi bir yelek modeli örecek iseniz, hem erkek hem de kız bebeklere giydirebileceğiniz modeller tercih edebilirsiniz.

İşte size erkek bebek yelek örgü modelleri yapılışı ve erkek bebek örgü yelek modelleri 2017 foto galeri.

Erkek bebek yelek örgü modelleri yapılışı

Değerli hanımlar hem erkek hem de kız bebekleriniz için olan bu bebek yelek modellerini sizde kolayca örebilir ve onları soğuklardan koruyabilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan yapımına geçelim..

Öncelikle 1. sıraya 2 numaralı tığ ile zincir çekiyoruz ve 2 zincir atlayarak zincirin üzerine 32 trabzan yapıyoruz. Ardından 2. sıra için tığa bir kere dolayıp 2 kerede çekerek birinci sıradaki trabzanların içine üç dolgu trabzan yapıyoruz,toplamda 96 dolgu trabzan olmuş olacak. Ardından 3. sıraya geçerek dolgu trabzanların tepelerine batarak ve tümsıra boyunca 4 ilmek arttırarak toplamda tam 100 dolgu trabzan yapıyoruz.

Daha sonra 4. ve 5. sırayı da 100 dolgu trabzan ile tamamlıyoruz. 6. sıra ise 102 dolgu trabzan.7. sıra 111, 8.sıra 120 dolgu trabzan yapıyoruz. 9.sırada ise 3 zincir çekip sıradaki ikinci ile üçüncü trabzan arasına 2 dolgu trabzan yapıyoruz.

Daha sonra 2 zincir çekiyoruz ve aynı noktaya batarak iki trabzan yapıyoruz. Sıra sonuna kadar 38 motifle aynı işlemleri tekrarlıyoruz. 10. sırada ise 6 motif yapıyoruz (ön) 6 motif atlıyoruz (kol) 12 motif (arka) 6 motif atlıyoruz (kol) 6 motif(ön) 11. sırada ise motif atlamada 24 motif olmak üzere tüm motifleri tamamlıyoruz. 21. sıraya kadar 11. sırayı tekrar ederek örgümüzü tamamlıyoruz.

21. sırayı da yaptıktan sonra kolları örüyoruz kol şeklini verebilmek için kenardan eşit aralıklarla 2 adet trabzan eksilterek örüyoruz ve kol alt dikişlerini birleştiriyoruz. Hepsi bu kadar hanımlar güle güle kullanın.

2019-Erkek bebek yelek modellerinden bir kaç resim.

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir