Haberler: Yeni Yerimiz Örgü Örüyorum Üye İsimleriniz ve Şifreleriniz Aynıdır.

  • 24 Mayıs 2017, 03:19:10

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz  (Okunma sayısı 12357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« : 21 Mayıs 2015, 21:34:59 »






hanımlar ankette birinci olan tavşanı örmeye kimler var Nesrin ablanın açıkalamasıyla örecek hanımları görelim

etkinliğimizin süresi 1 ay ama ufak torpil yapabiliriz evettttttttttttttttttt kimler var**************





HANIMLAR İLK 3 BİTİRENE REP VAR

Pembe tavşanım
 Kafa gövde
 1/6
 2/12
 3/24
 5/30
 6/36
 7/42
 8"12/48
 13"15/56
 16"17/48
 18"19/42
 20/36
 21/30
 22/24 elyaf doldur
 23"24/18
 25"27/24
 28"31/28
 32"35/32
 36"41/38
 42"43/33
 44/28
 45/23
 46/16
 47/8
 49/4
 Bitir
 Kulaklar 2 adet
 1/5
 2/7
 3"5/10
 6"8/12
 9"10/15
 11"16/18
 17"28/21
 29"34/18
 35"37/16
 38"39/14
 40"41/12
 Bitir
 Kollar 2 adet
 1/6
 2/12
 3/16
 4"8/20
 9/16
 10/12
 11"26/10
 Bitir
 Baçaklar 2 adet
 1/6
 2/12
 3/16
 4/20
 5"11/25
 12/20
 13/16
 17"34/12
 Bitir
 Kuyruk
 1/6
 2/12
 3"5/16
 6/8 bitir isteğe göre ponponda olur kolay gelsın

[/quote]
kızlar 2 yumak ip gidiyor haberiniz ola
1 Murvetulu  :&,/%3:
2 Egecan :&,/%3:
3 Elifecrinim  :&,/%3:
4 Sevilay
5 Nesrin  :&,/%3:
6 Gülnazcansu :&,/%3:
7 Didemesin
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 01:13:20 Gönderen: Ferah »
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı elif.ecrinim

  • Hayat kızımla güzel..
  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20534
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Dengeli
    • Kars
  • yaş: 24
  • adınız : Kübra
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2015, 21:36:08 »
ben ben ben :))  691462(1).gif

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2015, 21:37:15 »
ben demeyi unutmuşum 
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı nesrin

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 563
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Merakli
    • aydın
    • amatorceorguler
  • yaş: 50
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2015, 21:52:49 »
bende örüm :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: kesin birinci örerim kesin :13: :13: :13:

Çevrimdışı cemrehobi

  • Admin
  • *
  • İleti: 22377
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Caliskan
    • Antalya
    • orguoruyorum.com
  • yaş: 44
  • adınız : nurcan
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2015, 21:54:21 »
birinci belli ikinci kim  465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif
Değişik kullanıcı isimleriniz var ve bu şekilde hitap etmek zor oluyor, profil bilgilerinize yaşadığınız yer yaşınız ve gerçek isminizi yazarsanız işimiz daha kolay olacak.
 
Kendi göznurlarımıza yorum yapmayınız yorumunuzu diğer eklenen başlıklardan yapabilirsiniz.

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2015, 21:56:30 »
nerden bildin kız birinciyi bak bana böyle gaz verme
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı sihirlieller

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 2896
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • zehra
    • Mutlu
    • istanbul
  • yaş: 28
  • adınız : zehra
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2015, 22:03:01 »
ben hi.ç girmedim bu işe yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin

Çevrimdışı cemrehobi

  • Admin
  • *
  • İleti: 22377
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Caliskan
    • Antalya
    • orguoruyorum.com
  • yaş: 44
  • adınız : nurcan
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2015, 22:06:13 »
nerden bildin kız birinciyi bak bana böyle gaz verme
bacım niye üstüne alındın onu anlamadım 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif nesrin birinci demişya kadın zaten
Değişik kullanıcı isimleriniz var ve bu şekilde hitap etmek zor oluyor, profil bilgilerinize yaşadığınız yer yaşınız ve gerçek isminizi yazarsanız işimiz daha kolay olacak.
 
Kendi göznurlarımıza yorum yapmayınız yorumunuzu diğer eklenen başlıklardan yapabilirsiniz.

Çevrimdışı nesrin

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 563
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Merakli
    • aydın
    • amatorceorguler
  • yaş: 50
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2015, 22:08:47 »
nerden bildin kız birinciyi bak bana böyle gaz verme
ferah rüyamda gördüm :;546kj: :;546kj: kesin birinciyim bananeee sev sev sev 465949.gif

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2015, 22:13:43 »
heeeeeeeeeeee sen önden ördün bir kerem kabul edilmiyor senin birinciliğin
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2015, 22:14:36 »
nerden bildin kız birinciyi bak bana böyle gaz verme
bacım niye üstüne alındın onu anlamadım 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif nesrin birinci demişya kadın zaten

gülüm ben bakar kör onu okumadımki
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı Sevilay

  • Gelişmiş Üye
  • *
  • İleti: 1146
  • Üyenin Karnesi. +14/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Evhamli
    • Antalya
  • yaş: 52
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2015, 22:24:11 »
nesrincim maymunu kıvırırsam tavşanada varım.

Çevrimdışı nesrin

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 563
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Merakli
    • aydın
    • amatorceorguler
  • yaş: 50
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2015, 22:30:04 »
nesrincim maymunu kıvırırsam tavşanada varım.
kesin örersin canım maymuna arkadaş lazım dimi:)) tavşanıda örelim:))

Çevrimdışı cemrehobi

  • Admin
  • *
  • İleti: 22377
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Caliskan
    • Antalya
    • orguoruyorum.com
  • yaş: 44
  • adınız : nurcan
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2015, 22:47:35 »
nerden bildin kız birinciyi bak bana böyle gaz verme
bacım niye üstüne alındın onu anlamadım 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif 465949.gif nesrin birinci demişya kadın zaten

gülüm ben bakar kör onu okumadımki
bugün normal canım makineye deterjan koymayışından var bugün bişey 465949.gif 465949.gif 465949.gif
Değişik kullanıcı isimleriniz var ve bu şekilde hitap etmek zor oluyor, profil bilgilerinize yaşadığınız yer yaşınız ve gerçek isminizi yazarsanız işimiz daha kolay olacak.
 
Kendi göznurlarımıza yorum yapmayınız yorumunuzu diğer eklenen başlıklardan yapabilirsiniz.

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2015, 22:50:18 »
bence bu yaşlılık belirtileri
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı halise

  • Gelişmiş Üye
  • *
  • İleti: 3121
  • Üyenin Karnesi. +11/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • Keyf-i Hobi
    • Neseli
    • Mersin
  • yaş: 32
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2015, 22:53:11 »
Ayyy abla sen hepimizi cebinden çıkarırsın maşallah,nazar diyelim biri bizi gözetliyor nazarı olabilir :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:
Güven ruh gibidir. Terkettiği bedene bir daha asla geri dönmez.

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2015, 22:55:24 »
sağol canım benim ama bugün birşey var hayırllısı bakalım
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı sihirlieller

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 2896
  • Üyenin Karnesi. +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • zehra
    • Mutlu
    • istanbul
  • yaş: 28
  • adınız : zehra
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2015, 23:02:12 »
ferah ne yaslanması dur canım daha yaslanmana var  sev

Çevrimdışı Ferah

  • Co Admin
  • *
  • İleti: 20905
  • Üyenin Karnesi. +1/-0
    • Dengeli
    • İSTANBUL
  • yaş: 43
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2015, 23:06:55 »
oooooooooo birinde yaş 32 birnde 28 maşalah benim yaşımı görüyormusunzu kızlar
BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME

Çevrimdışı halise

  • Gelişmiş Üye
  • *
  • İleti: 3121
  • Üyenin Karnesi. +11/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • Keyf-i Hobi
    • Neseli
    • Mersin
  • yaş: 32
Ynt: Ankette Açık Ara 1 Olan Tavşanı Örüyoruz
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2015, 23:12:05 »
ben kendi adıma yaşlandım valla hele şu saçımdaki beyazlar  esim-0025
Güven ruh gibidir. Terkettiği bedene bir daha asla geri dönmez.